Motorcycle trips

Tuesday, April 19, 2011

Нов сезон - нова подготовка !

 Изкарах един сезон на късмет без да пипам нищо по мотора почти. С една огромна нужда от нова верига. Но все пак всичко мина както трябва. Но, ето новият сезон е на лице и всичко трябва да започне с добра подготовка.

 Първото и най-наложително нещо беше веригата. Явно се беше разтегнала неправилно, изхабила и заносила и тракаше изключително силно. Вчера обаче старата беше заменена с нова. Не ми се искаше да си купувам същата, но това беше най-добрата оферта и затва отново съм с DID 50XV - 530 X-ring. С новата верига, беше съчетано и намирането на новият сервиз на Пацо. За да не се лутате, вижте как можете да гонамерите ако тръгнете от Двете кули. 


Вижте по-голяма карта

  Смяната беше направена за 20тина минути. И след това - пълната радост. В първият момент не се замислих, че би трябвало да има промяна. Толкова бях свикнал с проблемите на старата верига. Но като се заслушах и като не открих нито един шум, малко чак не ми се вярваше. Но това само първите минути. А след това - само газ! 

 Следващите неща от подготовката и поддръжката са новите ми жила за газта и съединителя, поръчани от Ямаха. Надявам се найстина да си спазят сроковете. А след тях остава само подмяна на масло и филтър, свещи и гуми и сме готови за дълги пътешествия! 

Add comment

Topic

Text

Your name

Your email address (if any)

Your personal page (if any)