Motorcycle trips

Механа Виктория

 Ако се намирате някъде по пътя между Ябланица и Луковит и се чудите къде да хапнете, без да ви излезе мн скъпо иедновремено с това да бъде вкусно :) значи трявба да се отправите към механа Виктория. Тя се намира на центъра на с. Петревене, точно на площада с паметника, чешмата и кметството :) Лесто се намира, главният път минава точно пред нея.


Вижте Петревене на по-голяма карта

 

Ресторант в Бургас

 Не си спомням името на ресторантчето, но определено си заслужава. Ако сте в района и сте гладни, минете от там. Специалитета е "Пилешки хапки с гъби и кашкавал". Но и всичко останало е много добре приготвено. Намира се на ул. Батак, не знам кой номер, но е точно до едно училище. Ето и карта, с маршрут от входа на Бургас от към Варна до ресторанта.


Вижте по-голяма карта

 

 

 

Къща за гости Крушуна.

Започвам с НЕ ходете в тази къща. Да, за да е ясно от самото начало.

Тъй като този раздел на сайта ми, показва места за хранене и ношуване, тук ще се публикуват и такива който не стават за това. Нека да знаят хората за да не се набутват като нас. 

И така, един кратък разказ за нашата случка в тази къща за гости Крушуна. 

 (More)

Механа Цветница - Балчик

Механата се намира в гр. Балчик, горе в квартала. По-лесно се стига до нея от горния път (Варна - Каварна). От кръговото на Балчик, влизате в града, след това завивате в първата улица в дясно. Преди нея има няколко отбивки, но те не са улици а входове за разни складове. Влизате в първата улица вдясно и карате около 200 м направо и механата се пада отдясно. Отпред има паркинг. Ето и карта, макар точно там да има облак!

 (More)

Механа "Чичовци" - гр. Сопот.

 Мехата се намира на центъра на град Сопот, близо до къщата на Иван Вазов. До нея се стига, от централния площад, тръгвайки нагоре по улицата, на която е къщата на Вазов. Намира се на 500 м. вдясно.

 

   (More)