Motorcycle trips

Един полезен сайт!

 Наскоро бях в Германия и вижте какво ми попадна. Един сайт за всякаква информация за мото-обиколки в Австрия. Мисля, че ще бъде полезен за всички, които искат да покарат в Алпите :) От сайта можете да си поръчате безплатно, карта на Австрия с отбелязани примерни мото-обиколки. Също така, безплатно можете да си поръчате, една много полезна книжка с информация за хотели, където можете да одседнете ако се движите по тези турове. В книжката има 3 групи хотели:

1. Такива, които очатват точно моторджии, дори собствениците са моторджии и пише, че може да се включат дори и във вашата обиколка. Хотелите освен всички удобства предлагат и сервиз за моторите. 

2. Хотели, които очакват моторджии, собствениците не карат, но могат да ви дадат подходяща информация, освен това има паркинги за моторите и т.н. 

3. Обикновенни хотели, които нямат нищо общо с моторите но все пак са за всички :) 

Има изброени над 50 хотела, с местоположение, данни за GPS, цени, услуги и т.н. 

Ето и линка към сайта -> http://moho.info/ 

Ей това се казва обиколка !

 
 Снимката е направена от Здравко, на Турско-Българската граница. Видял 3 мотора, на които били 2 момичета и 1 момче :) . Приближил се и видял тези надписи . И просто, как да не ги снима човек... Ей това се казва обиколка!