Motorcycle trips

Лятна разходка на ЮГ !

  Нали знаете, че освен по моторите, сме запалени и по морето, гмуркането, водолазното дело и най-вече миди на тенекия и варени раци! И след като, цяло лято разглеждаме северното Черноморе под вода, решихме да посетим и южното. Никой от нас не беше ходил там, някои отдавна, други никога. Плана беше ясен точно 15 сек. след предложението - тръгваме и където си харесаме по-диво място, вадим бутилките и влизаме. Само обсъдихме датата, така че да е удобна на всички участници. Решихме със Симето, Верчето и аз да тръгнем по-рано за да намерим яко място за гмуркане, а останалите да дойдат уикенда.

Ето го и маршрута, с точките където спирахме: 

 Варна - Св. Влас - Несебър - Бургас - Созопол - Приморско - Ахтопол - Синеморец - Резово - Несебър - Варна 

 Навъртяхме около 550 км. Време - 3 дни. 

 (More)

Разходка до Румъния.

 Миналото лято направихме една разходка до Румъния. Общо взето, много сме си говорили за Румъния, кога ще отидем и си оставахме все с приказките. Един ден през юни 2008, както обикновенно се случва, просто се чухме по телефоните - "Хайде да ходим в Румъния!" и тръгнахме.

 Ето го и маршрута: 

 Варна - Мангалия - Констанца - Калиакра - Ген. Кантарджиево - Варна. Общо около 400 km.

 Ето и картата:

 (More)

Варна - Иракли - Чудните скали 2007.

 Една кратка разходка по скоро, отколкото обиколка. В началото на сезона, знаете как е, винаги имаш желание да караш колкото се може повече. Спомням си обаче, че бяхме на работа със Симето и нямаше как да се обикаля много много. А на мен ми се караше... Така и стана. Благодарение на мацкит, естествено, хаха... Един ден, както си бяхме на един покрив на Дружба, ми се обадиха, че заминавали за Иракли на палатка. Било е или петък или събота. Защото на другия ден трябваше да има наши хора на Чудните скали да катерят. На мен колко ми трябва - едно такова позваняване е достатъчно. Цял на работа си мислех, как да свършим по-бързо и да паля Бандита. Следобед като приключихме, се оправих за нула време и тръгнах. Ето и маршрута:

Варна - Иракли - Чудните скали - Варна. Общо около 260 км. 

 

 (More)

Нови клипчета!

 Качил съм няколко клипчета от Плевен, от откриване на мотосезон 2007 и др. Можете да ги разгледате в секцията "Video".

Плевен 2007

Старт на клас Супермото!

Старт на Хилядарките

 

Спирането за предпоследния завой.

 

 

За кво ви е тя вода....?

 На обиколката 2007ма по пътя от Стрелча към Копривщица си търсихме къде да спим. И питахме един местен. Получи се голям смях. Беше много трудно да му обясним, че искаме да спим някъде до реката. Човека постоянно повтаряше "За кво ви е тя вода бе?". А, накрая, като разбра, че сме от Варна и като ни метна със -"Малееее, вие от морето идвате, и тука на тас вода ще стоите, абе за кво ви е тя вода......" За съжаление мн късно се сетихме да го снимаме, но споменът остава.

Ceco Rolling Burnout 2008.

Ceco + CBR 250 = Rolling Burnout